Matdatabas och kaloriräknare  

1 kopp

Koriander

Näringsvärden
Portions storlek
1 kopp
per portion
% RI*
Energi
15 kJ
0%
4 kcal
Fett
0,08g
0%
Mättat fett
0,002g
0%
Enkelomättat fett
0,044g
Fleromättat fett
0,006g
Kolhydrater
0,59g
0%
Socker
0,14g
0%
Fiber
0,4g
Protein
0,34g
1%
Salt
0,02g
0%
Kolestrol
0mg
Kalium
83mg
4%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
< 1%
av RDI*
(4 kal)
0% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (52%)
 
Fett (17%)
 
Protein (31%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
4
Fett
0,08g
Kolh.
0,59g
Prot
0,34g
Det finns 4 kalorier i Koriander (1 kopp).
Kalorifördelning: 17% fett, 53% kolh., 31% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 kvist -
1 kopp 4
100 g 23
1 knippe 23

Relaterade typer av Grönsaker:

Spenat
Sallad
Lökar
Röda Tomater
Morötter
Svamp
  Visa fler Grönsaker näringsinfo

Se även:

Du sökte efter Koriander. Menade du:
Fontana Hummus Citron & Koriander
Santa Maria Naan Bread Coriander & Garlic
Lönneberga Kycklingspett Koriander Lime Chili
Garant Citruspicklad Broccoli & Gul Morot med Koriander
Santa Maria Koriander Malen
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Budget Haricots Verts
Felix Moroccan Grilled Cheese Bowl
Eldorado Soltorkade Russin
ICA I Love Eco Ekologiska Haricots Verts
Spicefield Wok Mix
ICA Klassisk Wokmix


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.