Matdatabas och kaloriräknare  

Stekt Ris med Fläsk

Näringsvärden
Portions storlek
1 kopp
per portion
% RI*
Energi
1400 kJ
17%
335 kcal
Fett
12,87g
18%
Mättat fett
2,802g
14%
Enkelomättat fett
5,659g
Fleromättat fett
3,376g
Kolhydrater
41,94g
16%
Socker
1,41g
2%
Fiber
1,4g
Protein
11,94g
24%
Salt
1,50g
25%
Kolestrol
103mg
Kalium
271mg
14%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
17%
av RDI*
(335 kal)
17% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (51%)
 
Fett (35%)
 
Protein (14%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
335
Fett
12,87g
Kolh.
41,94g
Prot
11,94g
Det finns 335 kalorier i Stekt Ris med Fläsk (1 kopp).
Kalorifördelning: 35% fett, 51% kolh., 14% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 oz 48
100 g 169
1 portion (149 g) 252
1 kopp 335

Relaterade typer av Stekt Ris:

Stekt Ris med Kyckling
Stekt Ris
Stekt Ris med Räkor
Stekt Ris utan Kött
  Visa fler Stekt Ris näringsinfo

Relaterade typer av Ris:

Vitt Ris (Rundkornigt, Kokt)
Brunt Ris
Vitt Ris (Medium-Korn, Kokt)
Vitt Ris
Snabb-Brunt Ris
Snabbris
  Visa fler Ris näringsinfo

Se även:

Potatis (med Skal, med Salt, Kokt)
Bruna Bönor med Fläsk (Konserverad)
Kycklingbröst (Stekt, Kokt)
Stekt Fläsk
Cola eller Peppar Soda (med Koffein, med E951)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Vitasia Nasi Goreng


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2022 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.