Matdatabas och kaloriräknare  

Coop

Gallerrökt Skinka

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
711 kJ
9%
170 kcal
Fett
11,00g
16%
Mättat fett
1,300g
7%
Kolhydrater
0,40g
0%
Socker
0,00g
0%
Protein
18,00g
36%
Salt
0,01g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 12 maj 20 03:32
8%
av RDI*
(170 kal)
8% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (1%)
 
Fett (57%)
 
Protein (42%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
170
Fett
11g
Kolh.
0,4g
Prot
18g
Det finns 170 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 57% fett, 1% kolh., 42% prot.

Relaterade Skinka från Coop:

Lufttorkad Prosciutto
Prosciutto Crudo
Rökt Bog
Strimlad Rökt Skinka
Extrarökt Skinka
Kokt Skinka
  Visa fler CoopSkinka produkter

Fler produkter från Coop:

Till Allt Sås
Riven Kokos
Persikohalvor
Glutenfri Penne
Nötmix Naturell
  Visa alla Coop produkter

Andra typer av Skinka:

Malen Skinka
Skivad Skinka (Extra Mager)
Färsk Skinka
Delikatesskivad Skinka
Hackad Skinka
Skivad Skinka (Vanlig, Ca. 11% Fett)
  Visa fler Skinka näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Hemgården Griljerad Julskinka
Espresso House Toast Ost & Skinka
Grandiosa Vinnande Väsuviå
Prime Patrol Kallrökt Skinka
Garant Griljerad Helgskinka
Eldorado Veganska Skivor Rökt Smak


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.