Matdatabas och kaloriräknare  

Coop

Klyftpotatis

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
464 kJ
6%
111 kcal
Fett
2,00g
3%
Mättat fett
0,200g
1%
Kolhydrater
20,00g
8%
Socker
0,50g
1%
Fiber
2,5g
Protein
2,00g
4%
Salt
0,25g
4%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 11 nov 15 10:06
6%
av RDI*
(111 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (75%)
 
Fett (17%)
 
Protein (8%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
111
Fett
2g
Kolh.
20g
Prot
2g
Det finns 111 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 17% fett, 75% kolh., 8% prot.

Relaterade Potatis från Coop:

Potatisklyftor utan Skal
Pommes Barbeque
Noisettes
Potatisbullar
Potatisklyftor med Skal
Rotmos
  Visa fler CoopPotatis produkter

Fler produkter från Coop:

Till Allt Sås
Riven Kokos
Persikohalvor
Glutenfri Penne
Nötmix Naturell
  Visa alla Coop produkter

Andra typer av Potatis:

Vit Potatis (med Skal)
Potatis (utan Salt, Kokt)
Potatis (Skalad, med Salt, Kokt)
Ugnsbakad Potatis
Potatismos
Vit Potatis (med Skal, Bakade)
  Visa fler Potatis näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Harvest Basket Potatisbullar
Peka Potatisterriner
Deluxe Potato Gratins with Broccoli
Dafgårds Svinngod Pyttipanna
Coop Inlagd Kokt Potatis
ICA Vegansk Potatisgratäng


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.