Matdatabas och kaloriräknare  

Nyhléns Hugosons

Kokt Herrgårdsskinka

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
439 kJ
5%
105 kcal
Fett
3,40g
5%
Mättat fett
1,300g
7%
Kolhydrater
1,30g
1%
Socker
1,30g
1%
Protein
17,00g
34%
Salt
0,01g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 13 jul 14 01:48
5%
av RDI*
(105 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (5%)
 
Fett (29%)
 
Protein (66%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
105
Fett
3,4g
Kolh.
1,3g
Prot
17g
Det finns 105 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 29% fett, 5% kolh., 66% prot.

Relaterade Skinka från Nyhléns Hugosons:

Rökt Herrgårdsskinka
Kokt Julskinka
Alspånsrökt Skinka
Lufttorkad Skinka

Fler produkter från Nyhléns Hugosons:

Ytterfilé Mörad
Köttbullar med Potatismos och Lingongräddsås
Sidfläsk Rimmat
Salsicciaburgare
Wrap Taco
  Visa alla Nyhléns Hugosons produkter

Andra typer av Skinka:

Skivad Skinka (Vanlig, Ca. 11% Fett)
Delikatesskivad Skinka
Malen Skinka
Hackad Skinka
Färsk Skinka
Skivad Skinka (Extra Mager)
  Visa fler Skinka näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Scan Bresaola
Espresso House Toast Ost & Skinka
Garant Griljerad Helgskinka
Brödernas Svea Långkokt Skinka
Prime Patrol Pyttipanna
Prime Patrol Kallrökt Skinka


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.