Matdatabas och kaloriräknare  

Ocean Sea

White Fish Fillets in Breadcrumbs

Näringsvärden
Portions storlek
1 serving (160 g)
per portion
% RI*
Energi
841 kJ
10%
201 kcal
Fett
1,30g
2%
Mättat fett
0,600g
3%
Kolhydrater
25,60g
10%
Socker
2,40g
3%
Protein
20,80g
42%
Salt
1,12g
19%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 28 nov 23 02:20
10%
av RDI*
(201 kal)
10% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (52%)
 
Fett (6%)
 
Protein (42%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
201
Fett
1,3g
Kolh.
25,6g
Prot
20,8g
Det finns 201 kalorier i 1 serving (160 g).
Kalorifördelning: 6% fett, 52% kolh., 42% prot.

Relaterade Fisk från Ocean Sea:

Panerad Torsk
Fish Burgers
Fiskgratäng
Alaska Pollock
Wild Salmon Fillet
Bismarck Herring
  Visa fler Ocean SeaFisk produkter

Fler produkter från Ocean Sea:

Surimi Sticks
Puff Pastry With Prawns And Asparagus
Salmon Fillet Portions Skinless
  Visa alla Ocean Sea produkter

Andra typer av Fisk:

Tilapia
Ugnsbakad Fisk
Fisk
Guldmakrill
Ugnsbakad eller Halstrad Lax
Grillad Fisk
  Visa fler Fisk näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Poseidon Scampi
Planets pride Salmon Schnitzel
Falkenberg Seafood Stekt Inlagd Strömming
Bornholms Fiskbullar i Dillsås
Ullmo Torskburgare
Burger King Fish Patty


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.