Matdatabas och kaloriräknare  

1 kopp

Biff Curry

Näringsvärden
Portions storlek
1 kopp
per portion
% RI*
Energi
1817 kJ
22%
434 kcal
Fett
30,59g
44%
Mättat fett
6,804g
34%
Enkelomättat fett
14,035g
Fleromättat fett
7,533g
Kolhydrater
13,69g
5%
Socker
6,44g
7%
Fiber
2,8g
Protein
27,59g
55%
Salt
3,25g
54%
Kolestrol
61mg
Kalium
906mg
45%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
22%
av RDI*
(434 kal)
22% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (12%)
 
Fett (63%)
 
Protein (25%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
434
Fett
30,59g
Kolh.
13,69g
Prot
27,59g
Det finns 434 kalorier i Biff Curry (1 kopp).
Kalorifördelning: 63% fett, 12% kolh., 25% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 184
1 portion (177 g) 326
1 kopp 434

Relaterade typer av Curry:

Kyckling Curry
Currysås (Torr, Pulver)
Currypulver
Lamm Curry
  Visa fler Curry näringsinfo

Relaterade typer av Nötkött:

Nötkött
Köttfärs
Mager Köttfärs
Rostbiff
Biff
Hackad Biff
  Visa fler Nötkött näringsinfo

Se även:

Hackad Biff (endast Mager)
Kyckling Panang Curry
Gyrosmörgås med Biff
Biff med Bambuskott
Biff (endast Mager)
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Daloon Vårrullar Beef
Foodbox Cabbage Casserole
Carolines Kök Biff Stroganoff
ICA Rostas
Burger King Hamburger Patty
Dalsjöfors Hamburgare


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.