Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 lb
per portion
% RI*
Energi
7079 kJ
85%
1692 kcal
Fett
135,99g
194%
Mättat fett
86,334g
432%
Enkelomättat fett
38,683g
Fleromättat fett
4,087g
Kolhydrater
21g
8%
Socker
21g
23%
Fiber
0g
Protein
97,25g
195%
Salt
12,82g
214%
Kolestrol
476mg
Kalium
395mg
20%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
85%
av RDI*
(1692 kal)
85% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (5%)
 
Fett (72%)
 
Protein (23%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
1692
Fett
135,99g
Kolh.
21g
Prot
97,25g
Det finns 1692 kalorier i Queso Anejo Ost (1 lb).
Kalorifördelning: 72% fett, 5% kolh., 23% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 373
1 kopp, smulad 492
1 lb 1692

Relaterade typer av Mexikansk Ost:

Monterey Ost
Mexikansk Blandost
Queso Fresco
  Visa fler Mexikansk Ost näringsinfo

Relaterade typer av Ost:

Cheddarost
Provolone Ost
Amerikansk Ost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Colby Jack Ost
Schweizisk Ost
  Visa fler Ost näringsinfo

Se även:

Ost
Naturell Ost
Ost Risotto
Blå eller Roquefort Ost
Panerad Kycklingkrokett med Ost
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Burger King Chili Cheese (8)
Granarolo Stracchino
Max Mozzarella Sticks - Stor (5 St)
Burger King Halloumi
Espresso House Toast Ost & Skinka
Burger King Cheese


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.