Matdatabas och kaloriräknare  

1 portion (149 g)

Stekt Ris

Näringsvärden
Portions storlek
1 portion (149 g)
per portion
% RI*
Energi
1047 kJ
13%
250 kcal
Fett
9,28g
13%
Mättat fett
1,694g
8%
Enkelomättat fett
2,841g
Fleromättat fett
4,021g
Kolhydrater
31,38g
12%
Socker
1,13g
1%
Fiber
1g
Protein
9,39g
19%
Salt
1,54g
26%
Kolestrol
77mg
Kalium
152mg
8%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
12%
av RDI*
(250 kal)
12% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (51%)
 
Fett (34%)
 
Protein (15%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
250
Fett
9,28g
Kolh.
31,38g
Prot
9,39g
Det finns 250 kalorier i Stekt Ris (1 portion).
Kalorifördelning: 34% fett, 51% kolh., 15% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 168
1 portion (149 g) 250
1 kopp 333

Relaterade typer av Stekt Ris:

Stekt Ris med Fläsk
Stekt Ris utan Kött
Stekt Ris med Räkor
Stekt Ris med Kyckling
  Visa fler Stekt Ris näringsinfo

Relaterade typer av Ris:

Vitt Ris (Rundkornigt, Kokt)
Snabbris
Vitt Ris (Medium-Korn, Kokt)
Brunt Ris
Snabb-Brunt Ris
Vitt Ris
  Visa fler Ris näringsinfo

Se även:

Kinesiskt Stekt Ris
Vitasia Nasi Goreng
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Milbona Rismål Hallon
Felix Korean Rice Bowl
Chop Chop Hot Basil Chicken
Golden Sun Jasminris
Toro Meksikansk Gryte
Zeina's Fullkorn & Linser


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.