Matdatabas och kaloriräknare  

Findus

Fullkornspanerade Fiskfiléer

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
958 kJ
11%
229 kcal
Fett
13,00g
19%
Mättat fett
0,000g
0%
Kolhydrater
14,00g
5%
Socker
0,50g
1%
Fiber
2,1g
Protein
13,00g
26%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 01 jul 19 02:12
11%
av RDI*
(229 kal)
11% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (25%)
 
Fett (52%)
 
Protein (23%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
229
Fett
13g
Kolh.
14g
Prot
13g
Det finns 229 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 52% fett, 25% kolh., 23% prot.

Relaterade Fisk från Findus:

Ugnsbakad Fiskfilé Broccolisås
Spröda Crispies
Frasiga Fiskpinnar
Fish Nuggets
Glutenfria Frasiga Fiskfiléer
Torskrygg
  Visa fler FindusFisk produkter

Fler produkter från Findus:

Lyxigt Stora KARDEMUMMABULLAR
Färsbiffar
Vego Bolognese
Vego Tagliatelle
Vegopytt
  Visa alla Findus produkter

Andra typer av Fisk:

Fisk
Grillad Fisk
Ugnsbakad Fisk
Tilapia
Ugnsbakad eller Halstrad Lax
Guldmakrill
  Visa fler Fisk näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Bornholms Fiskbullar i Dillsås
Pacific Fish Nuggets
Planets pride Regnbågslax
Ocean Sea White Fish Fillets in Breadcrumbs
NORDIC SEAFOOD Tempura Prawns
Poseidon Scampi


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.