Matdatabas och kaloriräknare  

1 tjock skiva (ca 7,5 cm i diameter x 1 cm)

Lammstek

Näringsvärden
Portions storlek
1 tjock skiva (ca 7,5 cm i diameter x 1 cm)
per portion
% RI*
Energi
467 kJ
6%
112 kcal
Fett
7,62g
11%
Mättat fett
3,206g
16%
Enkelomättat fett
3,164g
Fleromättat fett
0,586g
Kolhydrater
0g
0%
Socker
0g
0%
Fiber
0g
Protein
10,05g
20%
Salt
0,24g
4%
Kolestrol
39mg
Kalium
118mg
6%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
6%
av RDI*
(112 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (63%)
 
Protein (37%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
112
Fett
7,62g
Kolh.
0g
Prot
10,05g
Det finns 112 kalorier i Lammstek (1 tjock skiva).
Kalorifördelning: 63% fett, 0% kolh., 37% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 tunn skiva (ca 7,5 cm i diameter x 0,3 cm) 37
1 medelstor skiva (ca 7,5 cm i diameter x 0,6 cm) 74
1 tjock skiva (ca 7,5 cm i diameter x 1 cm) 112
1 portion (85 g) 226
100 g 266

Relaterade typer av Lamm:

Malet Lamm
Lammkotlett (Magert, med Fett)
Lamm
Lammkotlett (endast Mager)
  Visa fler Lamm näringsinfo

Se även:

Scan Benfri Lammstek
Fåddman Lammstek
Änglamark Lammstek
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

ICA Lammytterfilé
Scan Lammracks
Scan Lammspett
Scan Lammrostbiff
ICA Lammlägg
Fyra Säsonger Kolgrillad Lammspett


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.