Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 portion (85 g)
per portion
% RI*
Energi
469 kJ
6%
112 kcal
Fett
3,28g
5%
Mättat fett
0,552g
3%
Enkelomättat fett
1,222g
Fleromättat fett
1,002g
Kolhydrater
2,48g
1%
Socker
0g
0%
Fiber
0g
Protein
17,19g
34%
Salt
1,12g
19%
Kolestrol
34mg
Kalium
331mg
17%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
6%
av RDI*
(112 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (9%)
 
Fett (27%)
 
Protein (64%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
112
Fett
3,28g
Kolh.
2,48g
Prot
17,19g
Det finns 112 kalorier i Ugnsbakade eller Halstrade Kammusslor (1 portion).
Kalorifördelning: 27% fett, 9% kolh., 64% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 pilgrimsmussla 17
1 oz av 37
1 portion (85 g) 112
100 g 132
1 kopp, rå, portion tillagad 190
1 kopp 249

Relaterade typer av Pilgrimsmusslor:

Ångkokta eller Kokta Kammusslor
Kammusslor
Kammussla (Blandade Arter)
  Visa fler Pilgrimsmusslor näringsinfo

Relaterade typer av Fisk och Skaldjur:

Musslor
Krabba
Räkor
Hummer
Bläckfisk
  Visa fler Fisk och Skaldjur näringsinfo

Se även:

Ugnsbakade eller Halstrade Räkor
Ångkokta eller Halstrade Musslor
Ugnsbakade eller Stekta, Smetdoppade Lökringar
Ugnsbakad eller Halstrad Havskatt
Ugnsbakad eller Halstrad Krabba
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.