Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
1 lb
per portion
% RI*
Energi
418 kJ
5%
100 kcal
Fett
3,27g
5%
Mättat fett
0,499g
2%
Enkelomättat fett
0,227g
Fleromättat fett
1,497g
Kolhydrater
17,28g
7%
Socker
3,81g
4%
Fiber
11,3g
Protein
5,17g
10%
Salt
0,08g
1%
Kolestrol
0mg
Kalium
1184mg
59%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
5%
av RDI*
(100 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (58%)
 
Fett (25%)
 
Protein (17%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
100
Fett
3,27g
Kolh.
17,28g
Prot
5,17g
Det finns 100 kalorier i Salladsbroccoli (Kokt) (1 lb).
Kalorifördelning: 25% fett, 58% kolh., 17% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 kopp 19
100 g 22
1 lb 100

Relaterade typer av Broccoli:

Broccoli Raab
Kokt Broccoli (Inget Fett Tillagt under Matlagningen)
Ett Knippe Broccoliblommor
Broccoli (Skott, Frysta)
Broccoli
  Visa fler Broccoli näringsinfo

Relaterade typer av Grönsaker:

Spenat
Sallad
Röda Tomater
Lökar
Svamp
Morötter
  Visa fler Grönsaker näringsinfo

Se även:

Kokt Äggvita
Basmatiris (Kokt)
Kokt Kassava (Yuca Blanca)
Kokt Mogen Lök
Kokt Vitlök
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Spicefield Wok Mix
ICA Klassisk Wokmix
Favorit Skivad Smörgåsgurka
Heinz Vegetable Soup
ICA Bulgur Grönsaksmix
Garant Grillade Grönsaker


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.