Matdatabas och kaloriräknare |
|
1 oz, med ben (portion efter att ben tagits bort)
|
Näringsvärden
Portions storlek
1 oz, med ben (portion efter att ben tagits bort)
Energi
105 kJ
1%
25 kcal
Fett
0,83g
1%
Mättat fett
0,157g
1%
Enkelomättat fett
0,318g
Fleromättat fett
0,253g
Kolhydrater
0,08g
0%
Socker
0,02g
0%
Fiber
0g
Protein
4,06g
8%
Salt
0,19g
3%
Kolestrol
15mg
Kalium
56mg
3%
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
Kalorifördelning:
Kolhydrater (1%)
Fett (31%)
Protein (68%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
Bilder
|
|
Näringsmässigt sammandrag:
Kal
25
|
|
Fett
0,83g
|
|
Kolh.
0,08g
|
|
Prot
4,06g
|
Det finns 25 kalorier i Ugnsbakad eller Halstrad Vitling (1 oz, med ben (portion efter att ben tagits bort)).
|
Kalorifördelning: 31% fett, 1% kolh., 68% prot. |
Generella portionsstorlekar:
Relaterade typer av Fisk:
Se även:
|
|
Matsökning
|
|
|
Nyligen äten mat:
|